Sisusta asuntosi seinät kehystetyillä designjulisteilla

Sisustaminen on erittäin suosittua tänä päivänä. Sisustustyylejä on monenlaisia, eikä myöskään ole kiellettyä sekoittaa niitä keskenään. Päinvastoin, nykyään on trendikästä yhdistellä eri suuntauksia tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Erittäin tehokas tapa koristaa seiniä on valita tyylikkäät kehystetyt julisteet koristeiksi. Julisteiksi ei kannata valita mitä tahansa kehystettyjä kuvia, vaan aitoa taidetta. Seinät jäävät sisustamisessa helposti vähemmälle huomiolle; kuitenkin design kuuluu myös seiniin, ja seinien laittaminen on yhtä tärkeää sisustuksellisesta näkökulmasta kuin muunkin tilan. Kerromme tässä kirjoituksessa, miten kehystetyn taiteen avulla saat luotua tilasta kuin tilasta tyylikkään ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Gallerix verkkokaupasta löydät lahjakkaiden suunnittelijoiden luomat julisteet, joita on tarjolla erittäin kattava valikoima. Kyseessä ei ole mikä tahansa julistepuoti, vaan autenttisen taiteen verkkomyymälä. Valokuvaajat ja lahjakkaat kuvataiteilijat ympäri maailman ovat valmistaneet laatutaidetta myyntiin yksinoikeudella Gallerix verkkokauppaan. Sinulla on nyt mahdollisuus tilata näistä kuvista koostettuja kehystettyjä tauluja edulliseen hintaan netistä. Voit tilata designtaidetta kuvien, julisteiden ja kehystettyjen julisteiden muodossa. Tyylikkäät taidejulisteet löytyvät laajasta kokoelmasta. Kategorioihin mahtuu kuvia niin vanhoista vintage-kuvista pohjoismaalaiseen minimalismiin ja postmoderneihin kokeiluihin.

Tilaa laadukasta designtaidetta edullisesti netistä

Gallerix nettikauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman desingjulisteita. Yksi erittäin suosittu sisustuselementti on tauluseinä. Tauluseinä on useammasta taulusta tehty kuvakollaasi, joka varmasti herättää ihastusta. Gallerix verkkokaupassa myynnissä olevat tauluseinät löytyvät jaoteltuina värimaailman, aiheiden ja kuvien määrän mukaan. Gallerix ammattilaiset ovat luoneet älykkään valikon, jonka avulla löydät kätevästi sisustukseesi sopivat tauluvaihtoehdot.

Kenties koskettavimmat julisteet ovat ikimuistoisia syntymäjulisteita. Sinulla on mahdollisuus verkkokaupassa luoda itse ainutlaatuinen syntymäjuliste lapsestasi. Kyseessä on myös oiva lahja ristiäisiin vastasyntyneelle ja tämän vanhemmille. Kuva tehdään lapsen mittojen mukaan ja on näin ollen autenttisen kokoinen.

Kaupan kategoriasta löydät kuvia erilaisiin tarkoituksiin ja sisustuksellisiin ympäristöihin. Julisteet kannattaa valita yhteensopiviksi esimerkiksi mattojen kanssa. Kaupan kategorioita ovat eläimet, graafinen suunnittelu, Henri Matisse, ikoniset kuvat, kasvitieteelliset kuvat, arkkitehtuuri ja kaupungit, Bauhaus, lapset, joulu, keittiötaulut, luonto, mustavalkoiset kuvat, muoti, Picasso, Premium Selection, taide, tekstijulisteet ja vintage.

Gallerix on luotettava verkkokauppa ja kuuluu alansa markkinajohtajiin. Yritys on toiminnassaan sitoutunut useisiin arvoihin, jotka ohjaavat toimintaa. Kattava valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen asiakaspalvelu ovat keskeisiä toimintaa ohjaavia tavoitteita. Näiden lisäksi yritys noudattaa jokaisessa tuotannon ja myynnin vaiheissa tiukkaa ympäristöpolitiikkaa, jota avaamme tarkemmin seuraavaksi.

Kestävän kehityksen designtuotteita

Gallerix on yrityksenä sitoutunut kestävään kehitykseen ja tiukkaan ympäristöpolitiikkaan. Tiukka ympäristöohjelma ohjaa tuotteiden valmistamista, pakkausta ja toimitusta. Konkreettisesti tämä näkyy esimerkiksi siinä, että yritys ei valmista varastoon tuotteita. Kaikki tuotteet tulostetaan vasta siinä vaiheessa, kun asiakkaan tilaus on sisällä. Näin ollen julisteet syntyvät vasta tilauksen jälkeen. Tämä on tehokas keino välttää ylituotantoa, joka on ympäristönsuojelun näkökulmasta vakava maailmaanlaajuinen ongelma, joka koskee kaikkea tuotantoa. Yritys haluaa näin olla omalta osaltaan vaikuttamassa hiilijalanjäljen pienentämiseen. Gallerix ideologian mukaan sisustamisen ei tarvitse olla suuresti luontoa kuluttavaa toimintaa. Päinvastoin sisustustaide voi olla myös ekologisesti kestävällä pohjalla toteutettua. Gallerixin ympäristöystävällisesti valmistetut taulut ovat luonnollisesti myös kestäviä, koska ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että Gallerixin myymien taidejulisteiden käyttöikä on vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

clock