Passepartout osana kodin designiä

Moni saattaisi kysyä heti alkuun – mikä ihme on passepartout? Kuten sana saattaa jonkun korvaan helähtää, on kyse ranskankielisestä sanasta, jolla viitataan kehyksen ja valokuvan väliin asetettavaan paperiseen tai pahviseen alustaan, jonka tarkoitus on suojata valokuvaa sekä kehystää kauniisti taulua.

Passepartout tai suomalaisittain paspatuuri, on osa jokaisen kodin designia, mutta kuinka monella on tullut mieleen, että paspatuuria saattaisi löytyä jokaisen omaan makuun? Seinät ovat hyvin tärkeä osa jokaisen omaa kotia ja sitä sisustaessa kiinnitämme ensimmäisenä huomiota moneen asiaan, seinien väriin, kalustoon, verhoihin, huonekasveihin – yksityiskohtia on laidasta laitaan, tauluja asetellaan ja kokeillaan, niiden paikkaa pohdiskellaan yhdessä ja erikseen. Uskokaa tai älkää, kaikkein tarkimmat sisustushifistelijät haluavat, että taulut ja valokuvat sulautuvat koko huoneen tai asunnon värimaailmaan!

Miten tämä on mahdollista? paljon passepartouteja sivulla bganordic.fi tarjoaa asiakkaille ympäri Suomea laajat mahdollisuudet tämän kaltaiseen sisustus-hifistelyyn. Väriskaalaa on tavallisen valkoisen ja mustan lisäksi sinistä, vihreää, kultaista ja ruskeaa ja paspatuurin värivalinnalla pystymme helposti mukauttamaan rakkaimmat valokuvamme koko huoneiston omaan värimaailmaan. Värin lisäksi asiakas pystyy valitsemaan paspatuurin mitat ja muodon – miltä kuulostaa esimerkiksi hääkuvat ovaalinmuotoiseksi ja perhekuvat kollaasiksi? Vaihtoehtoja on monia jokaiseen persoonalliseen makuun.

Jos omistat paljon valokuvia, jotka eivät tunnu sopivan standardi-mittoihin, ratkaisuna on silloin mittatyötilaus. BGA Nordic tarjoaa asiakkailleen paspatuurit myös mittatilauksena, jolloin sisustajalla on vain mielikuvitus rajana. Tilaukseen tarvitset vain valokuvan tarkat mitat ja väritoiveet. Myös kollaaseja on mahdollista suunnitella ja tilata mittatilaustyönä. Vaihtoehtoja on sen verran paljoa, että on kenties tarpeen on istua hetkeksi alas kahvi- tai teekupin ääreen ja alkaa pohtia vaihtoehtoja!

Jos valinnanvaikeus iskee, sivuston nopea chat-palvelu auttaa vastaamaan kysymyksiin ja antamaan lisätietoa. Enää ei tarvitse soittaa maksullisiin asiakaspalvelu-numeroihin, jotka vievät rahan lisäksi aikaa. Kuinka moni on odotellut vuoroaan puhelimessa kymmeniä minuutteja ja turhautuneena lyönyt luurin kiinni? Niinpä, minä myös!

Valokuvat ovat tärkeä osa meidän elämäämme, miksi emme voisi tehdä niistä osan kotimme designia? Ne kertovat eri vaiheista meidän elämässämme ja mikäpä voisi tuoda enemmän personaallisuutta kodin sisustukseen kuin valokuvat? Kaikki tosin eivät jaksa valokuvata itse, tai sitten ei vain kiinnosta. Itse vasta vanhemmalla iällä kiinnostuin valokuvauksesta, sitä ennen käytin valmiiksi kuvattuja design-kuvia kodin sisustukseen ja se toimii! BGA Nordicista voit tilata myös valmiiksi tehdyt valokuvat paspatuurin lisäksi ja koko paketti tulee valmiina kodin sisustukseen.

Kiinnostuitko aiheesta? Paspatuuri ei ole pelkästään sisustus-hifistelijöiden eksklusiivinen yksityiskohta, ei todellakaan! Ehkäpä tämän artikkelin luettuasi alat kiinnittämään huomiota eri kotien sisustukseen ja tulet varmasti huomaamaan, että lähes jokaisella on käytössään paspatuuri valokuvia kehistymään. Kenties värimaailma ja malli on aina samankaltainen, valkoinen tai musta neliö tai suorakulmio, mutta ajatuksella saa alkaa leikkimään vapaasti! Kokeile siis ihmeessä paspatuuria osana seinien sisustusta ja leikittele!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

clock